PT MUUTOS

MUUTOKSET

Lue asiakkaiden kokemuksia valmennuksista, ja katso upeat muutoskuvat.

ELÄMÄNTAPAMUUTOS

6 kuukautta

”Olin jo pitkään ollut tyytymätön ulkonäkööni, kuntooni ja lopulta ihan kaikkeen itsessäni. Viimeinen niitti oli, kun kaikki veriarvoni olivat todella huonot. Jotain oli siis pakko tehdä! Parilta tuttavalta sain vinkin Tiian valmennuksesta. Muutaman päivän asiaa pohdiskeltuani menin Tiian sivuille katsomaan mitä sieltä löytyy ja muiden asiakkaiden kokemukset olivat niin positiivisia ja innostavia, että tein päätöksen. Painoa oli kertynyt reilut 80 kg ja kuntotestin tuloksista en viitsi edes kertoa.

Ensimmäiseksi Tiia laati minulle ruokavalion. Sitä oli helppo noudattaa ja nälkää ei todellakaan tarvinnut nähdä, sillä päivässä piti syödä viisi ateriaa. Välillä myös herkuttelin, mutta se ei painonpudotukseen vaikuttanut.

muutos puoli vuotta
muutos 6kk

Puolen vuoden päästä kroppa oli keventynyt 13 kiloa ja myös senttejä lähtenyt todella hyvin. Kuntoni ja yleinen jaksaminen on noussut kohisten, jaksan jopa hölkätä 5 km! 

En voi kuin kiittää Tiia kaikesta tsempistä, huolenpidosta ja hyvästä valmennuksesta. Aina oli kiva tulla tapaamaan Tiiaa ja treenaamaan hänen ohjauksellaan. Ilman Tiiaa en olisi tähän pystynyt!”

Kiitos tästä huikeasta, onnistuneesta puolen vuoden matkasta kanssasi! Ilman sinua en olisi onnistunut, toki olen itsestänikin ylpeä. Ja matka jatkuu vielä. Tätä nykyistä oloani en halua vaihtaa pois, vaan ylläpitää sitä.

Helpointa valmennuksessa oli ruokavalio, koska ei tarvinnut punnita syömisiään. Kasvisten lisääminen sujui yllättävän helposti eikä nälkä suuremmin vaivannut. Ja jos nälkä yllätti, siihenkin oli syynsä (liian vähän proteiinia edellisellä aterialla tai liian pitkä väli edelliseen ateriaan). Ja yllätti sekin, että paljonko tosiaan saa syödä. Kun syö terveellistä ja monipuolista ravintoa, niin kilot sekä sentit karisevat.

Vaikeinta oli treenata yksin, välillä sai patistaa itseään liikkeelle. Kuntopiirin merkeissä liikunta oli todella mukavaa ja se kanssasi jatkuukin.

Nyt on kevyempi olo liikkua ja olla. Liikkuminen on tietysti kasvattanut kuntoa, jolloin esim. kotini talon rappuset eivät hengästytä samalla tavalla kuin ennen. Ja arjessa jaksaa paremmin.

Valmentajana olet aivan huippu. Jaksat kannustaa ja olla tukena. Enkä ikinä ole kuullut moitteen sanaa suustasi. Korjattavaa toki on ollut liikuntasuoritusten tekemisissä, mutta osaat korjata virheet niin hienovaraisesti ja neuvoa liikkeet tosi ymmärrettävästi. Olet niiiiiin oikealla alalla!

muutosasiakas

Puolen vuoden elämäntapamuutos-valmennus oli hyvä kokonaisuus ja vastasi täysin enemmän kuin osasin odottaa. Lihaskunto ja yleinen kunto paranivat huimasti, haasteellisinta oli syödä viisi ateriaa päivässä. Sain kaiken oleellisen tiedon ja tästä on hyvä jatkaa itsekseni, vaikkakin se tilivelvollisuus puuttuukin nyt. Tiia on valmentajana mielestäni rento ja salliva. Hän hakee aina asiakkaalle juuri hänen tilanteeseen sopivat tavat tehdä. Mitään ei tarvinnut tehdä hampaat irveessä, vaan välillä vähän patistaen. Osallistuisin ehdottomasti uudelleen ja voin todellakin suositella kaikille!

pt muutos asiakas
puolen vuoden muutos

Aivan huikea muutos terveellisellä, värikkäällä, monipuolisella ruokavaliolla sekä liikunnan lisäämisellä. Muutos ei kuulemma edes tuntunut vaikealta, koska kaikki tehtiin rauhalliseen tahtiin eikä mikään ollut kiellettyä, herkkujakin opeteltiin syömään kohtuudella. Ja mikä tärkeintä, että muutokset jäivät uusiksi elämäntavoiksi.

muutos asiakas

Välillä valmennuksen loppuessa asiakas sanoo, että eihän tässä nyt paljon ole tapahtunut. Jotenkin sokaistuu sille omalla peilikuvalleen. Onneksi valmentaja on räpsinyt aina valokuvia alussa ja lopussa sekä kuvannut muutenkin treenejä. Ja vitsi miten onnelliseksi asiakas tuleekaan kun näkee ennen ja jälkeen kuvat vierekkäin.

Vaikka muutos ei aina näkyisikään suuresti painonpudotuksena vaa’alla, niin sen huomaa ryhdissä, kohonneessa kunnossa, energian määrän nousussa, kiinteytyksessä, unenlaadussa sekä omissa vaatteissa.
Tässä loistava esimerkki miten erilaiselta sama paita näyttää!
pt muutos asiakas

”Hyvän olon tunne oli vieraantunut minusta jo pidemmän aikaan. Päivät täyttyivät työn teosta, ja kotiin päästyä ihmetellessä miten väsynyt ihminen voi olla. Viikonloputkaan eivät riittäneet väsymyksestä toipumiseen. Ruokailu oli epäsäännöllistä ja pienet herkkuvälipalat kuuluivat joka päiväiseen ateriointiin. Liikunta oli hyvin satunnaista. Oma peilikuva alkoi tuntumaan niin vieraalta, että lopulta ei sen edessä enää tullut edes pysähdyttyä. Oman elämän hallinnan nuoli oli vahvasti menossa alaspäin. Ainoa asia missä nuoli meni vielä ylöspäin, oli valitettavasti lukema henkilövaa’assa. 

Tiiaan olin tutustunut hänen vetämässä kuntopiirissä, johon osallistuin satunnaisesti. Ajatus elämäntaparemontista syntyi, kun lueskelin eri ihmisten tarinoita omista muutoksistaan Tiian kotisivuilla. Miksi en minäkin?


Tavoitteena oli terveen ruokarytmin löytäminen, painonpudotus, kropan kiinteytyminen, yleiskunnon koheneminen ja hyvän olon tunteen
palauttaminen. Nyt puoli vuotta myöhemmin voin ilokseni todeta, että kaikki tavoitteet ovat täyttyneet. Olen jälleen löytänyt kadoksissa olleen liikunnan ilon, ja peilin edessäkin on miellyttävämpi pyörähtää.
Suurin muutos on säännöllisen ruokailurytmin löytäminen, mikä on edes auttanut hyvän vireystason ylläpitämisessä koko päivän. Elämä on sittenkin laiffii!

Tiialle suuret kiitokset panostuksesta hyvinvointini eteen. Matka jatkuu nyt yksin eteenpäin, mutta Tiian luomalla uudella elämäntavalla se tulee olemaan huomattavasti helpompaa.”

ptmuutos asiakas

6 kk+ 6kk

”Näin laskettelureissulla eläkkeellä olevan naisen, joka oli hyvässä fyysisessä kunnossa ja nautti laskettelusta. Silloin ajatuksissani heräsi haave, näin minäkin haluan elää eläkkeellä. Mietin etten enää jaksa kunnolla laskea ja totesin tämän haaveen alkavan lipua käsistäni. Olin myös todella väsynyt ja nuutunut.

Yritin aloitella yksin, mutta olen aina ollut huono liikkumaan, laiska ja osaamaton ja lihaskuntoahan piti saada paremmaksi, etenkin jalkoja. Aloitin Tiian valmennuksessa 6kk, jonka jälkeen otin vielä toiset 6kk, jotta varmasti sisäistän muutoksen. Tässä välissä kävin myös rintojenpienennysleikkauksessa.

Ruokailutottumukset olen sisäistänyt. Ja olen todella tyytyväinen siihen, että tämä todella on ollut elämäntapamuutos. Tiedän että kiloja olisi tippunut enemmän, jos olisin pitänyt tiukasti suunniteltua ruokavaliota. Olen myös herkutellut eli ei ole tuntunut että olisin dieetillä. Olen huomannut, että säännöllisyys on siis avain jatkossa, niin ruokien kuin liikunnankin suhteen.

Painoa on tippunut -19kg. Kilot eivät kuitenkaan ole olleet se päätavoite vaan oma hyvä olo. Kävin laskettelemassa ja totesin, että lasku sujuu taas vanhaan malliin ja pää päättää, milloin päivän laskut loppuvat, ei enää jalat. Eli sekin tavoite tuli saavutettua ja siitä olen todella onnellinen. Eläkehaaveeni on taas mahdollinen!

Olen todella tyytyväinen Tiian valmennukseen ja erityisesti nautin Tiian kanssa tehdyistä treeneistä. Voin lämpimästi suositella kaikille Tiian valmennusta ja kannustan sopimaan heti alkuun jo 6kk valmennuksen. Elämä on nyt paljon parempaa!”

pt muutoksen asiakas

”Väsyin olemaan väsynyt. Viimeisen kahden vuoden aikana tehdyt leikkaukset, kivut, liikkumattomuus ja epäsäännöllinen syöminen oli tehnyt tehtävänsä. Jotain oli tehtävä. Ja koska tiesin etten pääse alkuun ilman apua, rohkenin kysyä Tiialta mahdollisuutta päästä hänen asiakkaakseen 6kk elämäntapamuutokseen.

Tiian valitsin valmentajaksi koska yhteisten tuttujen kautta tiesin, että hän ei väkisin yritä saada asiakkaistaan mitään fitness malleja. Ja ettei koko elämää ole tarkoitus muuttaa radikaalisti samalla sekunnilla, vaan muutos tulee pikkuhiljaa.

Valmennuksen aikana kirosanoja lensi ja keskisormikin taisi heilahtaa kerran, mutta ennenkaikkea nauru raikasi ja Tiia tsemppasi joka kerta kun tuli vastoinkäymisiä. Tiia on todella helposti lähestyttävä ihminen ja en voisi olla tyytyväisempi viimeiseen 6kk jonka olen hänen asiakkaanaan ollut. Tehtävää on vielä, mutta tämä puolivuotinen oli jo ihan mahtava aloitus uusiin elämäntapoihin.

Suosittelen enemmän kuin lämpimästi. ”

muutos asiakas

”Urheiluhullun paluu

Sisälläni on aina asunut urheilija – nuorempana tuli kilpailtua aktiivisesti useammassakin lajissa. Viime syksynä havahduin siihen, ettei peilikuvani ja ennen kaikkea sisäisen olotilani vastannut enää tätä mielikuvaa itsestäni. Pienet lapset / ruuhkavuodet toki yhtenä hyvänä (teko)syynä mutta nyt oli tullut korkea aika panostaa taas itseeni, jotta jaksan pitää huolta myös muista.

Olin jo aikaisemmin käynyt satunnaisesti Tiian vetämissä jumpissa ja pitänyt hänen tyylistään tsempata ja saada ihmiset ylittämään itsensä, kuitenkin inhimillisellä otteella. Vuoden vaihteessa alkoi sitten meidän yhteinen taipaleemme elämäntapamuutoksen merkeissä. Treenien lisäksi Tiia laati minulle ruokavalion, joka etenkin alussa toimi erittäin hyvänä pohjana päivänä aterioille ja sitä tulikin luettua ahkerasti (nyt muistan sen jo ulkoa). Ruokavalio on erittäin monipuolinen ja vaihtoehtoja on paljon, koko perheellekin sopivia. Haastavinta itselleni on ollut ateriarytmin ylläpitäminen eli tarpeeksi usein syöminen! Nälkä ei siis ole ollut missään vaiheessa, päinvastoin. Ja mikä parasta, myös muu perhe on alkanut syömään enemmän esim. kasviksia ja hedelmiä.

Elämäntapamuutokseni on saanut siis erittäin hyvän alun ja matka jatkuu – myös yhteistyö Tiian kanssa. Lapsetkin välillä ihmettelevät kun äiti menee taas jumppaan tai jalkapalloon mutta sitä se urheiluhullun paluu teettää! Ja loppupeleissä hekin hyötyvät paljon jaksavammasta ja energisemmästä äidistä!”

pt muutos asiakas

”MUUTOS ENNEN KUIN ON LIIAN MYÖHÄISTÄ!

Olin meikeillä ja vaatteilla onnistunut ansiokkaasti peittelemään painon nousuani, mutta kunto oli heikko enkä enää meinannut pysyä toisten vauhdissa. Koska 60 rajapyykki jo lähestyi ja ajattelin tulevaa vanhuutta heikkokuntoisena, niin päätös kypsyi mielessäni: Jotain on tehtävä!

Tutustuin eri PT tarjontaan ja miellyin Tiian kotisivujen antiin. Tarjolla oli tavallisia ihmisiä eikä mitään bikini fitness-kisoihin valmennettavia tiukkakroppaisia itsensä rääkkääjiä.

Niinpä rohkaistuneena otin yhteyttä Tiian ja siitä se sitten alkoi. Kuntoni oli todella heikko eikä tarkoituksena alun perinkään ollut mikään muu kuin vain kunnon kohottaminen. Mutta Tiian ohjeilla painokin tippui samaan aikaan kun kunto koheni. Yhteistyö oli helppoa, enkä kokenut ruokavalion muutostakaan mitenkään pahana, päinvastoin! Nyt ruokavalio on jo vakiintunut, toki herkkua voi hieman välillä nauttia… Yhteistyö tulee jatkumaan vaikkakin hieman vähemmän intensiivisesti.

Koskaan ei siis ole liian myöhäistä tehdä itselleen hyvää!”

muutos asiakas

”Haluan kiittää sinua Tiia siitä, että sinun avulla sain uuden paremman elämän, yhteistyömme sujui erinomaisesti!

Sain syntymäpäivälahjaksi lapsiltani lahjakortin personal trainer -valmennukseen. Valitsin muutamasta vaihtoehdosta Tiian. Lapseni olivat huolestuneina seuranneet isänsä painonnousua ja kunnon heikentymistä. Yhteisillä lomamatkoilla en jaksanut kulkea heidän mukanaan.

Tästä kaikki alkoi, heräsin itsekin tilanteeseen, että jotain on tehtävä. Olin motivoitunut aloittamaan yhteistyön Tiian kanssa. Sain häneltä ruokaohjeet, treeniohjeita, säännölliset tapaamiset ja viikottaiset sähköpostivaihdot. Asetin tavoitteeksi 12 kg puolen vuoden jaksolle. Painoa putosi 9kg.

Aiemmin liikuin satunnaisesti, en edes viikoittain. Nyt aloin liikkua ja treenata 3-6 krt / viikko. Siitä pidin tiukasti kiinni Tiian positiivisella kannustuksella. Kuntoni on noussut tuntuvasti. Nyt jaksan tanssia hengästymättä. Liian kiristävät Marimekkopaidat sain ottaa uudelleen käyttöön. Voi sitä tunnetta! Innostuin kuntosalista ja kotitreeneistä, jotka olivat aivan uusia minulle. Mikä parasta kolesteroli ja sokeriarvoni olivat selvästi parantuneet, ja sain lääkäriltä kehuja. Sanoi suoraan että kunnon kohentuminen ja lähes 10% painonpudotus ovat aikaansaaneet hyvät laboratorioarvot.

Olen yrittänyt vuosikymmenten aikana pudottaa painoa painonvartioissa, Herbalifen avulla, kaupungin painonhallintaryhmissä yms. Missään en ole onnistunut, tietynlainen seuranta on puuttunut. Yhteistyö Pt Muutoksen Tiia Fagerströmin kanssa on ensimmäinen kerta, kun olen saanut konkreettisia tuloksia aikaan. Suosittelen kaikille ylipainosta ja huonosta kunnosta kärsiville yhteistyön aloittamista personal trainerin kanssa. Se auttaa pysyvän oikeanlaisen elämäntavan löytämisessä. Minä suosittelen Tiiaa, jonka kanssa jatkan hyvää yhteistyötä painonpudotuksessa ja kuntoni kohentamisessa.”

ptmuutos asiakas

”Aloin pohtimaan, että mä oon 48 vuotias, äiti ja vaimo, laittanu aina kaiken mun itseni edelle ja kantanu muidenkin huolia repussani. Sitten reppu kävi niin painavaksi, että töiden jälkeen jäin sohvalle ja relasin syöden mättösafkaa. Kaikki paikat särki ja pää oli sumun peitossa. Kävin läpi koko elämäni polkua, kiemuraista ja välillä kivikkoistakin.

Jostain Tiian nettisivut ilmesty ja ajattelin, että olisiko nyt ottaa aikaa itselleen. Siitä se lähti. Lähdin tälle retkelle uudella repulla, uudella ajatuksella ja itsekkäänä. Tämän 6 kuukauden aikana reppuni on täyttynyt asioilla, jotka ovat muuttaneet mun elämääni. En ole noudattanut tarkkaa ruokavaliota vaan olen syönyt säännöllisesti ihan normaalia kotiruokaa. Sen avulla napostelu on jäänyt. Annan itselleni luvan nauttia, jos siltä tuntuu. Liikuntaa olen aina jonkin verran harrastanut, mutta sitäkin nyt säännöllisesti. En pakolla vaan mielen piristämiseksi. Ja miten hyvältä tuntuu ekaa kertaa mun elämäni aikana olla siis läsnä kuntosalilla tai lenkillä niin, että ei ajattele muiden tarpeita. Olen oppinut luottamaan siihen, että muu perhe pärjää ilman minuakin hetken.Tiia on ihana ja ammattitaitoinen, kannustava ihminen, joka on vienyt mua eteenpäin tässä muutoksessa ja yli oman mukavuusalueen. Toki edelleen väitän, että sekuntien laskeminen häneltä ei onnistu, koska treeneissä niitä tuppasi aina tulemaan lisää. Tiian treenien jälkeen kroppa oli välillä niinkuin olisi jyrän alle jäänyt, mutta siitäkin oppi nauttimaan! Haluan kiittää Tiiaa meidän yhteisestä matkasta vaikka se vielä jatkuukin. Suurimman kiitoksen annan kuitenkin itselleni. Tein valtavan henkisen työn itseni ja ajatusteni kanssa. Pitää muistaa, että ihminen on kuitenkin kokonaisuus. Elämänmuutosta ajatellessa suurin työ tehdään pääkopassa. Siellä kun ensin työskentelee, niin varmasti onnistuu”.

KILOJA: -13,1kg
SENTTEJÄ: -37,5cm (mitattu vyötärön-, lantion-, rinnan-, reiden-, ja hauiksen ympärys)

elämäntapamuutos-valmennus

”Laitoin Tiialle viestiä kun halusin painonpudotuksesta pysyvämmän. Olin omatoimisesti laihduttanut pussidieetin kanssa -25kg. Halusin jatkaa edelleen painonpudotusta, ja oppia syömään terveellisesti ja silti laihtua ilman nälän tunnetta ja pelkoa siitä että lihoan taas. Valitsimme minulle puolen vuoden elämäntapamuutoksen mihin tehtiin minulle oma ruokavalio ja treeniohjelmat. Sen avulla sain painon taas laskemaan pikkuhiljaa ja senttejä myös lähtemään ja mikä parasta ruokavaliosta tuli elämäntapa minulle ja pysyvä muutos: saan syödä ruokaa, eikä tarvitse pelätä nälän tunnetta. Kuten Tiiakin totesi tästä tehdään elämäntapa ja pysyvä.

En olisi uskonut koskaan meneväni salille tai, että tekisin kotitreenejä vapaaehtoisesti ja ehkäpä myös tykkääväni Tiian rääkkitreeneistä. En ole koskaan ollut liikunnan ystävä, mutta nykyään olen. Onneksi urakka jatkuu edelleen treenien merkeissä kerran kuukaudessa, ettei tule lipsahduksia. Kiitos Tiia, että muistutat mua aina siitä mistä lähdettiin liikkeelle aikoinaan ja jaksat aina kannustaa”

KILOJA: -8,5kg
SENTTEJÄ: -35cm (mitattu vyötärön-, lantion-, rinnan-, reiden-, ja hauiksen ympärys)

”Löysin itseni tutkiskelemassa Pt Muutoksen sivuja ja mitä enemmän tutkin,niin sitä enemmän olin sitä mieltä että mun on lähetettävä spostia. Olin pitkästä aikaa löytänyt sen pienen pienen innon urheilua kohtaan, mutta koin tarvitsevani tukea ja jotakuta piiskaamaan mua eteenpäin. Joten laitoin Tiialle viestiä ja yhteistyömme alkoi. Oman elämäntilanteeni vuoksi olin jo väsynyt, jaksoin käydä töissä mutta vapaa-aika kului sohvalla. Ja juu, myönnän tunnesyöjä olen. 
Pikku hiljaa huomasin yhteistyömme edetessä kun noudatin ruokavaliota ja liikuin säännöllisesti, oma fyysinen sekä henkinen hyvinvointi kasvoi. Näiden 3kk aikana on Perniö raikunut kirosanoista, Uskelan portaat saanut mun reidet huutamaan hoosiannaa ja mitä tärkeimpänä huomaan itse että jaksan paljon paremmin! Tänään tuli 3kk yhteistyö päätökseen,ja voin sanoa,että tyytyväisenä hymäilin kun Tiia kertoi tuloksia! Kiloja tippunut hyvin, mutta ne senttimäärät hämmästyttää mua edelleen, yhteensä -57cm! Kiitos sulle Tiia rääkkitreeneistä ja siitä mahtavasta tsempistä mitä oot mulle antanut. Innolla odotan mitä seuraava 3kk tuokin tullessaan” 
KILOJA: -18,2 kg
SENTTEJÄ: -57 cm (mitattu vyötärön-, lantion-, rinnan-, reiden-, ja hauiksen ympärys)

”Muutos oli kohdallani todellinen muutos! Loukkasin jalkani muutama vuosi sitten aika pahasti, ja siitä lähti leikkaus- ja sairastelukierre. Sen seurauksena kunto oli ihan nollassa ja paino oli kivunnut tosi ylös. Olin oikea sohvaperunan ruumiilistuma. Luulin että en koskaan enää pysty juoksemaan ja hyppimään. Juhannuksena 2017 olin istunut kolme päivää grillin vieressä ja olo oli sen mukainen. Silloin päätin että näin ei voi jatkua.

Otin yhteyttä Muutoksen Tiiaan ja alettiin tehdä töitä yhdessä oloni parantamiseksi. Ihan ensin laitettiin ruokavalio uusiksi. Ruokailut on ollut tosi helppo toteuttaa, nälkä ei ole päässyt yllättämään, hyvää terveellistä ruokaa. Välillä herkuttelen ihan huolella, mutta sitten taas seuraavana päivänä palaan ruotuun.

Liikunta alotettiin rapakuntoiselle sopivalla tavalla. Pikkuhiljaa lisättiin liikuntaa, monipuolisesti ja omien toiveideni mukaan. Miten mahtavalta tuntui ottaa ensimmäiset juoksuaskeleet! Liikunta on tullut jäädäkseen mun elämään. Syksyllä oli eka kerta kun  oli lomareissulla lenkkarit mukana! Puolessa vuodessa saatiin paljon aikaan, kiloja ja senttejä lähti paljon.

Yhteistyö jatkuu vielä Tiian kanssa. Enpä voi kylliksi kiittää Muutosta tästä muutoksesta!”

KILOJA: -20,9 kg
SENTTEJÄ: -50,5 cm (mitattu vyötärön-, lantion-, rinnan-, reiden-, ja hauiksen ympärys)

asiakas muutos

”Miinusta kilo enemmän kuin suunniteltiin! Kuntotestin jokaiselle osa-alueelle 400-500 %:n parannus. Ruoka-aineiden ja -rytmin täydellinen muutos, kuitenkin tavallista koko perheelle sopivaa ruokailua ilman punnituksia ja erikoisjuttuja. Liikkuvat lapset saivat perässä pysyvän äidin! Nyt on virkeä ja kevyt olo.”

muutos kuva

ELÄMÄNTAPAMUUTOS

3 kuukautta

muutos asiakas

“Olen todella tyytyväinen tuloksiin, joka saavutettiin pelkällä ruokavaliolla ja hyötyliikunnalla.”

Suuria muutoksia ei tehty, lisättiin vedenjuontia, kasviksia ja proteiininlähdettä sekä vaihdettiin hiilihydraatin- ja rasvanlähteitä. Päivittäistä hyötyliikuntaa enemmän sekä muutamia mieleisiä kahvakuulatreenejä.

Kuntotestin tulokset paranivat paljon, etenkin tasapaino, liikkuvuus sekä ryhti. Siinä samassa lähti myös 10 kiloa.

muutos asiakas

”Lähdin mukaan elämäntapamuutokseen, koska en ollut tyytyväinen kehooni ja halusin saada muutettua ruokailutottumuksiani ja kohotettua kuntoani. Ennen elämäntapamuutoksen aloittamista olin syönyt epäsäännöllisesti ja napostellut aivan liian usein. Liikuntaa olin kuitenkin harrastanut säännöllisesti eli liikkumattomuus ei ollut syynä painonnousuun.

Ruokavalioni laitettiin heti kokonaan uusiksi, mutta myös lihaskuntotreenien määrää lisättiin. Siirtyminen uuteen ruokavalioon kävi helposti, sillä ruoka oli monipuolista ja sitä sai syödä riittävästi. Nälkä ei päässyt yllättämään missään vaiheessa, kunhan ei antanut ateriavälien venyä liian pitkiksi. Ei myöskään ollut vaikeaa löytää motivaatiota kotitreenien tekoon. Tiian laatimat kotitreenit olivat koko kroppaa haastavia ja koska koko kroppa tuli aina treenattua kerralla, ei yhden treenikerran väliin jääminen kaatanut maailmaa. 

Olenkin tyytyväinen kolmessa kuukaudessa tapahtuneisiin muutoksiin ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti seuraavien tavoitteiden saavuttamista. Kiitos Tiia tuesta muutoksen aloittamisessa!”

– 8,4kg
– 5,5cm vyötärönympärys
– 10cm lantionympärys

Jasmin3kk

– 13,3kg
– 9,5cm vyötärönympärys
– 8cm lantionympärys
– 7,5cm rinnanympärys

ptmuutos asiakas

Aina vaaka ei kerro koko totuutta!

– 4kg
– 10cm vyötärönympärys
– 6cm rinnanympärys

muutos kuva

”Oletko valmis muutokseen? Minä olin!

Vaaka näyttää yli 10 kiloa ylipainoa. Tammikuussa innostuin työkaverini kannustuksesta ottamaan yhteyden personal traineriin. Sain suositukset Pt Muutos Tiia Fagerströmistä. Aloitimme yhteisen matkan ja nyt kolme kuukautta takana ja painoa on lähtenyt lähes kuusi kiloa. Tiia teki minulle henkilökohtaisen ruokaohjelman, treeniohjelman kuntosalille, kotijumppaohjeita sekä testasin myös elämäni ensimmäistä rapputreeniä.

Kiitos Tiia loistavasta kannustuksesta ja tsemppauksesta uuteen terveelliseen elämäntapaan. Matkaa on vielä jäljellä, muutama yhteinen tapaaminen kesällä, jotta varmasti pysyn oikealla tiellä
KILOJA: -5,8 kg
SENTTEJÄ: -23,5 cm (mitattu vyötärön-, lantion-, rinnan-, reiden-, ja hauiksen ympärys)
muutos kuva

RUOKAVALIO & TEHOSTARTTI

Muutokset pelkän ruokavalion avulla

Tehostartti 4vko + jatko 4vko

Valmennus oli onnistunut ja vastasi odotuksiani. Söin pääasiassa ruokavalion mukaan, mutta napsin silloin tällöin myös muutaman karkin viikonloppuisin. Juhlissa otin tarjottavia kohtuudella.

Tavoitteeni toteutui jo siinä, että noudatin ruokavaliota 2 kuukautta! Muutoksen huomaa kropasta hyvin, senttejä lähti kivasti vyötäröltä ja lantiolta. Olo on virkeämpi ja mieli iloisempi, koska onnistuin näin hyvin.

Vaikeinta oli aluksi vastustaa kiusausta syödä herkkuja, mutta se laantui aikanaan. Ruokakuvia olisi voinut olla jopa enemmän, koska silloin syö paremmin ruokavalion mukaisesti ja riittävästi. Kuvista sai palautetta mikä oli hyvää ja missä voisi petrata. 

Helpointa oli valmistaa ruokia, koska ohjeet oli selkeät ja tehty niin ettei joukossa ollut raaka-aineita mitä en halunnut.

Tiia on iloinen ja positiivinen ja aina kannustamassa ja tsemppaamassa loppuun saakka. Helposti lähestyttävä, jolta uskaltaa kysyä mitä vaan.

Olen osallistunutkin jo uudestaan ja suosittelen ehdottomasti lähtemään mukaan, jos vähänkään sitä miettii. Tässä on niin hyvä ponnahduslauta terveempiin elämäntapoihin ja uusiin rutiineihin.

tehostartti

TEHOSTARTTI 4 VIIKKOA + JATKO 4 VIIKKOA

Tehostartti-valmennus oli hyvin onnistunut, lopulta itsestään se on kiinni miten valmennuksen käyttää. Yllätyin kuinka helppoa oli noudattaa ruokavaliota, se oli erittäin selkeä ja helppo. Just hyvä!! Olin jopa hämilläni että sai syödä paljon ja paino tippui koko ajan. Ruokavalio on vaikuttanut myös koko perheeseen, sillä puolisolta myös on rutkasti lähtenyt kiloja. Itseltäni työvaatteet pieneni jopa kaksi kokoa. Oloni on kevyt ja hyvä, uni on syvempää eikä herkkuja tee mieli yhtään. 

Valmennuksessa tuli myös kivasti pieniä treenejä ja ruokatehtäviä sekä Tiia oli kannustava ja innostava valmentaja. Tavoitteeni jopa ylittyi ja pääasia että motivaatio ei lopahtanut, vaan päinvastoin kasvoi koko ajan matkan varrella.

Tein kaiken annettujen ohjeiden mukaisesti ja olen siitä ylpeä! Pärjään itsekseni, mutta aina helpompaa kun on pieni tuki takana vaikka se ei olisi muuta kuin kerran viikkoon punnitus.

Valmennus muutti kertaheitolla elämän suunnan!

tehostartti

”Olen monia kertoja yrittänyt aloittaa terveellisemmät elämäntavat ja tavoitteena on ollut laihtua. Kuitenkin joka kerta yritys on kaatunut viimeistään muutaman viikon päästä aloittamisesta.
Kesäkuussa päätin, että tällä kertaa tämä ei jää pelkästään yritykseksi. Päätin ottaa Tiialta ruokavalion, tavoitteena minulla on ollut elämäntapamuutos. Huomasin nopeasti, että ”orjallinen” ruokavalion noudatus ei sovi minulle, joten lähdin muuttamaan ruokavalio tottumuksia pikkuhiljaa Tiian tekemän ruokavalion mukaiseksi.
Välillä on tullut pieniä lipsahduksia, mutta tämä on ollut minulle ok, sillä kokonaan en herkuista luovu 🤭

Löysin myös sohvaperunana vihdoin liikunnan ilon lenkkeilystä ja kotijumpista. Aloitin näistäkin hitaasti ja tällä hetkellä urheilen noin 3-5 kertaa viikossa ja siten miltä itsestä tuntuu.
Sekä fyysinen, että henkinen hyvinvointi on kokenut valtavan kasvun, joka tuntuu aivan mahtavalta!
Paljon on takana ja vielä edessä, kiitos Tiia ❤️”

117263544_2687152051386947_3211309555371819755_n

Kuuden viikon ajan Vellu noudatti hänelle tehtyä ruokavaliota. Hän kertoi, että noudattaminen oli helppoa, koska tiesi mihin aikaa syö ja mitä syö. Pari kertaa hän nautti herkkuja ja yhdet juhlat juhli hyvällä omatunnolla, koska sitten taas tiesi miten jatkaa seuraavana päivänä.

Vellu kertoi, että hänen olonsa on mahtava! Töissä on energisempi olo ja töiden jälkeiset päiväunet ovat loppuneet. Jopa polvisäryt olivat kaikonneet. Ja matka vielä tästä kuulemma jatkuu.

– 6,4kg
– 12cm vyötärönympärys
– 8,5cm lantionympärys
– 8,5cm rinnanympärys

muutos

Olen 29-vuotias nainen, jonka päivittäiseen elämään on aina kuulunut työ, jossa liikkuu paljon, sekä koirien kanssa tehtävät lenkit. Välillä olen käynyt jumpissa tai treenannut itsenäisesti. Eli liikunnan puute ei varsinaisesti ole ollut ongelmani koskaan. Kuitenkin vuosien varrella paino on jojoillut jonkun verran, vaikka ylipainoa ei olekaan ollut.

Syy miksi lähdin mukaan tehostarttiin oli jatkuva väsymys, turvonnut olo ja järkyttävät ruokailutottumukset. Järkyttävällä tarkoitan kunnon ruuan korvaamista herkuilla (suklaa oli paras ystäväni) ja aivan liian pitkillä ruoka väleillä. Tehostartin alettua aloin oikeasti vasta ymmärtää, kuinka pahasti kaikki oli mennyt pieleen. Olin kirjaimellisesti elänyt kahvilla ja suklaalla vuosia… olo olikin ollut sen mukainen. Olin siis jo polttanut kynttilää molemmista päistä todella suurella liekillä.

Nyt kuuden viikon jälkeen olen energinen, painoni on pudonnut ja voin yleisesti miljoona kertaa paremmin. Tämä on se nainen, joka haluan olla! Näillä eväillä jatketaan eteenpäin, entiseen ei ole paluuta. Olen kiitollinen Tiialle tästä alkusysäyksestä ja kaikesta kannustamisesta❤️ suosittelen ihan jokaiselle, pienillä asioilla saa oikeasti suuria tuloksia!

– 6,3kg
– 9,5cm vyötärönympärys
– 5,5cm lantionympärys
– 5,5cm rinnanympärys

muutosasiakas

”Olen 36-vuotias kahden lapsen äiti. Kiloja alkoi kertymään huonon ruokavalion vuoksi eikä liikkumista ollut oikeestaan yhtään. Olisin voinut elää pizzalla ja jäätelöllä Liityin Muutoksen Hyvä olo äidille -ryhmään ja sain kipinän liikkumiseen sekä hyviä vinkkejä kunnolliseen ruokavalioon. Kilot alkoivat tippua ja ympärysmitat pienentyä, olo on myös energisempi kuin ennen. Matka jatkuu vielä, liikuntakertoja on noin neljä viikossa ja syöminen pysyy kurissa päiväkirjan avulla.”