PT MUUTOS

RUOKAVALIO

Hyvä olo ilman stressiä ja ruoka-aineiden punnituksia.

Haluatko tavoitteitasi tukevan ruokavalion kerralla kuntoon?

Ruoka on tärkeässä osassa liikuntaan, painonpudotukseen ja kehonmuokkaukseen liittyvien tavoitteiden saavuttamisessa.

Kehittyäkseen on syötävä säännöllisesti ja oikein. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun tarvitsisi hampaat irvessä syödä inhoamiasi ruokia. Ruokavalion tavoitteena on saada sinulle hyvä olo, saada suolisto toimimaan kunnolla sekä löytää sinulle sopivat vaihtoehdot – ilman stressiä ja ruoka-aineiden punnituksia. 

Ravintorikas ruokavalio

Terveyden puolesta

Ruokavalio on sinulle, joka haluat selkeät ohjeet tavoitteiden saavuttamiseksi. Voit lähteä noudattamaan ruokavaliota heti täysillä tai vaihtoehtoisesti laittamalla yhden aterian kerralla kuntoon. Otan ruokavaliota tehdessäni huomioon mahdolliset erityisruokavaliot, allergiat sekä inhokkiruokasi. Vaihtoehtoja löytyy myös runsaasti. Teen ruokavaliostasi sellaisen, mitä noudatat mielelläsi etkä joudu väkisin syömään. Noudattaaksesi ruokavaliota et tarvitse talousvaakaa tai laskinta – oma kämmen ja maalaisjärki riittävät!

Alussa täytät 3-5 päivän ajan ravintopäiväkirjaa (pohjan ja ohjeet saat sähköpostiisi), johon merkitset kaikki syömäsi ruoat kellonaikoineen. Päiväkirjan avulla teen sinulle mieleisesi ruokavalion, jonka lähetän sinulle sähköpostitse. Aloitettuasi ruokavalion seuraamme kuukauden ajan kerran viikossa varmistaaksemme, että ruokavalio toimii tavoitteiden mukaisesti.

Ruokavaliolla parempi olo ilman stressiä ja punnituksia_PT MUUTOS

RUOKAVALION HINTA

Yksilöllinen ruokavalio & kuukauden seuranta.

Hinta 69 €

(Epassi ja Smartum maksut +6,90€)

TILAA RUOKAVALIO

Täytä yhteydenottolomake, soita tai laita viestiä!