MUUTOS

RUOKAVALIO

Ruokavalio

Ruoka on tärkeässä osassa liikuntaan, laihdutukseen ja kehonmuokkaukseen liittyvien tavoitteiden saavuttamisessa. Kehittyäkseen on syötävä säännöllisesti ja oikein. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun tarvitsisi hampaat irvessä syödä inhoamiasi ruokia. Ravinto-ohjauksen ja ruokavalion tavoitteena on löytää sinulle sopivat vaihtoehdot – ilman stressiä ja ruoka-aineiden punnituksia.

 

Haluatko tavoitteitasi tukevan ruokavalion kerralla kuntoon?

Ruokavalio on sinulle, joka haluat selkeät ohjeet tavoitteiden saavuttamiseksi. Ruokavaliolla saat ravitsemuksesi kerralla kuntoon. Tai vaihtoehtoisesti voit aloittaa laittamalla yhden aterian kerralla kuntoon. Otan ruokavaliota tehdessäni huomioon mahdolliset erityisruokavaliot, allergiat sekä inhokkiruokasi. Teen ruokavaliostasi sellaisen, mitä noudatat hyvillä mielin ilman stressiä. Noudattaaksesi ruokavaliota et tarvitse talousvaakaa tai laskinta – oma kämmen ja maalaisjärki riittävät!

Alussa täytät 3-5 päivän ajan ravintopäiväkirjaa, johon merkitset kaikki syömäsi ruoat. Päiväkirjan avulla teen sinulle mieleisesi ruokavalion, jonka lähetän sinulle sähköpostitse. Aloitettuasi ruokavalion seuraamme kuukauden ajan kerran viikossa varmistaaksemme, että ruokavalio toimii tavoitteiden mukaisesti.

Ei sisällä tapaamista.

Hinta 69 €

 

Kaikki hinnat sisältävät alv:n, ryhmät & jumpat 10% ja yksilövalmennukset 24%. Smartum ja ePassi kelpaavat maksuvälineenä.