PT MUUTOS

TREENI­OHJELMAT

Haluatko lisäpuhtia harjoitteluusi ja
oppia oikeat suoritustekniikat?

Lisämotivaatiota harjoitteluun yksilöllisten treeniohjelmien avulla

Muutoksen treeniohjelmat auttavat sinua tavoitteidesi mukaan esimerkiksi lihasmassan kasvattamisessa, kiinteytymisessä tai painonpudottamisessa.

Kotiin ja kuntosalille tehtävät treeniohjelmat sisältävät opastuksen, jotta saat harjoittelustasi varmasti kaiken irti ja vältyt loukkaantumisilta. Voit myös ostaa tehokkaita yksityistreenejä muun harjoittelusi tueksi. Yksityistreenien avulla varmistat edistymisesi ja saat lisämotivaatiota omaan harjoitteluusi.

YKSITYISTREENIT

Tehokkaat yksityistreenit personal trainerin kanssa

Treeniohjelmat kotiin ja kuntosalille_PT MUUTOS

Tunnin mittaiset yksityistreenit saavat takuuvarmasti sykkeen nousemaan ja hien pintaan! Treenit suunnitellaan tukemaan tavoitteitasi, ja ne voidaan suorittaa ulkona, työhuoneessani tai käyttämälläsi kuntosalilla Perniössä tai Salon keskustan alueella. Ulkotreeneihin voidaan sisällyttää mm. porrastreenejä, lenkkejä lisukkeilla sekä ulkoliikuntapaikkoja, ja sisätreeneissä voidaan keskittyä esimerkiksi lihaskuntoon haluamallasi välineellä tai HIIT-treeneihin.

Yksityistreeneihin voit ottaa mukaan myös vaikka kaverin tai puolison.

 • 2 kertaa 120 €

 • 4 kertaa 210 €

 • 8 kertaa 380 €

TREENIOHJELMAT

Ota liikkeet haltuun ja kehity

Älä heitä treeniä harakoille, hanki yksilöllinen tavoitteitasi tukeva treeniohjelma salille tai kotiin.

Henkilökohtaisen treeniohjelman avulla treenaat varmasti oikein, sillä ohjelmat tehdään tavoitteittesi mukaan ottaen huomioon tämän hetkisen kuntosi sekä mahdolliset harjoittelua haittaavat rajoitukset.

Kuntosaliohjelmaan kuuluva opastus suoritetaan käyttämälläsi kuntosalilla. Kotitreeniohjelmaan kuuluva opastus voidaan suorittaa kuntosalillasi, ulkona tai työhuoneessani Perniössä. Opastuksien avulla taataan, että saat varmasti treenistä kaiken irti ja opit oikeat suoritustekniikat.

Tavoitteita tukeva treeniohjelma salille_PT MUUTOS
 • 1-jakoinen kuntosaliohjelma

  Kesto noin 1,5h. Hinta 99 €.

 • 2-jakoinen kuntosaliohjelma

  Esim. ylä- ja alakroppa erikseen. Kesto noin 1,5h. Hinta 139 €.

 • 3-jakoinen kuntosaliohjelma

  Esim. rinta+olkapäät+ojentajat, selkä+hauis, jalat+vatsat. Kesto noin 2h. Hinta 169 €.

 • Kotitreeniohjelma

  Kesto noin 1h. Hinta 79 €.

KOTITREENIT VIDEOINA

Treenaa missä ja milloin haluat - videot aina mukanasi

Haluatko tehdä treenin kotona kuntosalin sijaan? Onko kotonasi urheiluvälineitä, jota ei ole tullut käytettyä? 

Nyt on hyvä mahdollisuus saada kotitreenin liikkeet videoituna ja opastettuna WhatsAppiisi. Eli minä valmentaja suoritan liikkeet ja neuvon samalla, jotta teet kaikki itsenäisesti oikein. Helppoa kuin mikä!

Henkilökohtainen ohjelma luodaan alkukartoituksen pohjalta, jotta se sisältää juuri sinulle sopivat videoidut alkulämmittelyt, lihaskuntoliikkeet (5-7kpl) sekä venytykset. Sinulla tulee olla ladattuna puhelimeesi WhatsApp-sovellus, jonka kautta video-opastus jokaisesta liikkeestä lähetetään.

Treenivälineen päätät sinä. Se voi olla esimerkiksi oman kehon paino, kahvakuula, käsipainot, jumppapallo tai vastustuskuminauhat.

Aiempaa treenikokemusta ei tarvita ja mahdolliset liikerajoitteet otetaan huomioon. Sopii myös kokeneemmille liikkujille. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Hinta 49 €.

ALOITETAANKO?

Täytä yhteydenottolomake, soita tai laita viestiä!