MUUTOS

TREENIOHJELMAT

Yksityistreenit ja treeni­ohjelmat

Haluatko lisäpuhtia harjoitteluusi ja oppia oikeat suoritustekniikat?

Muutoksen treeniohjemat auttavat sinua tavoitteidesi mukaan esimerkiksi lihasmassan kasvattamisessa ja painonpudottamisessa. Kotiin ja kuntosalille tehtävät treeniohjelmat sisältävät opastuksen, jotta saat harjoittelustasi varmasti kaiken irti ja vältyt loukkaantumisilta. Voit myös ostaa tehokkaita yksityistreenejä muun harjoittelusi tueksi. Yksityistreenien avulla varmistat edistymisesi ja saat lisämotivaatiota omaan harjoitteluusi!

 

Yksityistreenit

Tunnin mittaiset yksityistreenit saavat takuuvarmasti sykkeen nousemaan ja hien pintaan! Treenit suunnitellaan tukemaan tavoitteitasi, ja ne voidaan suorittaa ulkona tai käyttämälläsi kuntosalilla. Ulkotreeneihin voidaan sisällyttää mm. porrastreenejä sekä ylämäkispurtteja, ja sisätreeneissä voidaan keskittyä esimerkiksi lihaskuntoon tai HIIT-treeneihin. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle sopiva treenipaketti!

  • 2 kertaa 120 €
  • 4 kertaa 230 €
  • 8 kertaa 415 €

 

Treeniohjelmat

Älä heitä treeniä harakoille, hanki yksilöllinen tavoitteitasi tukeva treeniohjelma salille tai kotiin. Henkilökohtaisen treeniohjelman avulla treenaat varmasti oikein, sillä ohjelmat tehdään tavoitteittesi mukaan ottaen huomioon tämän hetkisen kuntosi sekä mahdolliset harjoittelua haittaavat vaivat. Kuntosaliohjelmaan kuuluva opastus suoritetaan käyttämälläsi kuntosalilla. Kotitreeniohjelmaan kuuluva opastus voidaan suorittaa kuntosalillasi, työhuoneessani Perniössä tai sinun kotonasi. Opastuksien avulla taataan, että saat varmasti treenistä kaiken irti ja opit oikeat suoritustekniikat.

Kuntosaliohjelma + 1,5 h opastus

Hinta 99 €

Kotitreeniohjelma + 1 h opastus

Hinta 79 €

 

Kaikki hinnat sisältävät alv:n, ryhmät & jumpat 10% ja yksilövalmennukset 24%. Kuntosalimaksut eivät sisälly hintoihin. Asiakas sitoutuu maksamaan myös valmentajan salimaksun. Smartum ja ePassi kelpaavat maksuvälineenä.