MUUTOS

ELÄMÄNTAPAMUUTOS

Aloita elämäntapamuutos, joka kannattaa

Heitä liikakiloille hyvästit ja potkaise epäterveelliset elämäntavat romukoppaan – lopullisesti!

Elämäntapamuutos ei ole dieetti, jossa koko elämä laitetaan kerralla hyrskyn myrskyn, ja tavoitellaan pikavoittoja. Pikadieeteissä maali on asetettu aivan liian lähelle ja tavoitteet ovat usein epärealistisia. Paino voi kuitenkin pudota, mutta valitettavasti se ei aina ole vain kehon rasvakudosta. Laihtumisen laatu kärsii ja menetetään lihaskudosta, joka taas vaikuttaa aineenvaihduntaan. Pahimmillaan paino palaa dieetin jälkeen entiselleen ja kehonkoostumus on jopa alkutilannetta huonompi.

Jos siis haluat laihtua pysyvästi, et voi mennä aidan matalimmasta päästä.

Elämäntapamuutoksessa edetään pikkuhiljaa, jotta opituista tavoista tulee uusi elämäntapa! Kehoa ja mieltä ei stressata luopumalla kaikista tottumuksista kerralla, vaan korvataan tutut tavat hiljalleen terveellisemmiksi. Muutokseen kuuluvat myös silloin tällöin vietetyt herkkuhetket – kaikkea kohtuudella.

Liikkuminen aloitetaan kevyempien treenien kautta etenemällä vaativimpiin, tavoitteet saavuttaen. Treenien suorituspaikat päätetään yhdessä, ja yleisten kuntosalien välttäjillekin löytyy vaihtoehtoja! Treenit rakennetaan monipuolisiksi ja ne voivat sisältää lihaskuntotreenejä oman kehon vastuksella sekä monilla erilaisilla välineillä. Ulkona on myös lukuisia eri mahdollisuuksia esim. kiertoharjoittelua, ulkokuntosalia, hölkkää, porrastreeniä, lenkkiä vaikka ylämäkispurteilla, puistojumppaa yms. Välillä toki treenitapaamisilla mennään myös pois omalta mukavuusalueelta.

Elämäntapamuutos sisältää:

 • Alkukysely (esitietolomakkeen sekä ruokapäiväkirjan täyttö sähköpostin välityksellä)
 • Lähtötilanteen määrittely ja tavoitteiden asettaminen
 • Kuntotestaus, mittaukset sekä valokuvat alussa ja lopussa
 • Punnitus sekä vyötärön- ja lantionympärysmittaus jokaisella kerralla
 • Päivitettävät henkilökohtaiset treeniohjelmat salille ja kotiin sekä huolelliset opastukset
 • Ruokavalio omiin mieltymyksiin ja tavoitteisiin sopivaksi (voidaan suunnitella myös yhdessä)
 • Viikoittainen raportointi edistymisestä, sekä tavoitteen anto ja motivointi sähköpostin välityksellä
 • Sähköpostituki koko valmennussuhteen ajan
 • Tapaamiset n. 1h/krt (6kk 14 tapaamista / 3kk 7 tapaamista)

Elämäntapamuutoksen voi tavoitteista riippuen suorittaa joko kuudessa tai kolmessa kuukaudessa.

 • 6 kuukautta 159€/kk
 • 3 kuukautta 188€/kk

Voit maksaa valmennuksen kuukausierissä tai koko summan kerralla. Valmennuspaketti on myös mahdollista sopia omalla halutulla tapaamismäärällä.

 

Valmennuksen jatko

Sisältää tunnin mittaisen tapaamisen työhuoneessani Perniössä kerran kuukaudessa kolmen kuukauden ajan. Tapaamisella otetaan mittaukset sekä tehotreeni tai ravinto-ohjausta. Jatkovalmennuksen hinta 150€.

 

Kaikki hinnat sisältävät alv:n, ryhmät & jumpat 10% ja yksilövalmennukset 24%. Kuntosalimaksut eivät sisälly hintoihin. Asiakas sitoutuu maksamaan myös valmentajan salimaksun. Smartum ja ePassi kelpaavat maksuvälineenä.