PT MUUTOS

TEHOSTARTTI

Neljän viikon tehostartti hyvinvointiin

Turvottaako? Heräätkö aamuisin väsyneenä? Kaipaatko kunnon alkustarttia painonpudotukseen tai kiinteytykseen terveellisen ruokavalion avulla?

Tehostartti sopii sinulle, jos tavoitteenasi on painonpudotus, kiinteytys tai haluat lisää energiaa ja hyvää oloa. Olet valmis noudattamaan henkilökohtaista ruokavaliota ja syömään 5 ateriaa päivässä, vaikka se vaatisi ottamaan eväät töihin mukaan.

Valmennuksessa käytetään WhatsAppia, johon laitetaan kuvia aterioista, suunnitellaan aterioita sekä valmentaja antaa pieniä tehtäviä. Joka viikko sinne tulee myös video, jossa lähdetään miettimään viikon teemaa.

Terveellinen ravinto on avain hyvään oloon

Syö oikein, voi hyvin

Innostavana valmentajana tsemppaan ja vastaan kysymyksiin koko valmennuksen ajan. Muilta ryhmäläisiltä saat myös suuren tuen.

Ennen valmennuksen alkua täytät ruokapäiväkirjaa kuvilla, jotta saadaan sinulle mieluisa ruokavalio tehtyä. Lähetät minulle myös yksityisesti valokuvat itsestäsi edestä, takaa ja sivulta, sekä painon ja vyötärön- sekä lantionympäryksen. Ja sama valmennuksen loputtua. Tämän lisäksi sunnuntaisin lähetät minulle yksityisesti pidemmän viestin, jossa kerrot kuulumisia sekä ilmoitat omat paino- ja ympärysmittasi ja tehdään tarvittaessa muutoksia ruokavalioon.

Tehostartti käyntiin ruokavaliomuutoksella_PT MUUTOS

SEURAAVA TEHOSTARTTI

Valmennuksen ajankohta on 5.2. - 3.3.2024

Hinta 89€

(Epassi ja Smartum maksut +5%)

Ilmoittaudu mukaan sivun lopusta löytyvän lomakkeen kautta.

TEHOSTARTTILAISTEN KOMMENTTEJA

Neljä viikkoa ja paljon muutoksia kropassa ja mielessä

”On ollut tosi hyvä ja herättelevä kurssi! Hyvä ruokavalio ja tsemppi ryhmässä.”

”Kävin kaupassa ja katselin karkkihyllyltä suklaalevyjä. Tajusin ettei tee enää niitä mieli eli alkaa olla sokerikoukku selätetty.”

”Energiaa riittää päivän aikana enemmän, on oikeesti hereillä koko päivän. Nälkää ei todellakaan joudu näkemään.”

“Runsaasti kivoja haasteita ruokavalion lisäksi. Turvotus hävisi heti ensimmäisen viikon jälkeen ja kehonkoostumus muuttui kiinteämmäksi. Iho voi myös todella hyvin”

“Valmennus oli tehokas, mutta järkevä eikä liian tiukka. Kivasti eri vaihtoehtoja aterioille. huomasin energiatason huomattavan nousun ja tavoitehousut mahtuivat hyvin jalkaan, vaikka valmennuksen alussa eivät menneet lähellekkään kiinni. Löysin taas liikunnanilon.”

“Valmennuksessa ei ollut yksin, vaan tiesi, että muutkin kamppailevat samojen asioiden kanssa. Vaatteet ovat muuttuneet väljemmiksi, energiaa on enemmän sekä päänsäryt ovat poissa. Valmentaja osallistui päivittäin keskusteluun.”

”Ei puhtaan ja terveellisen ruuan valmistus vie sen enempää aikaa kuin hötönkään. Ja suunnittelulla pääsee monta päivää maistuvalla ruualla”

“Valmennus, joka ei sisällä tapaamisia, ei sido mihinkään aikatauluun, mikä mahdollistaa jokaisen osallistumisen siihen.”

”Vatsa toimii! Ei kierrä eikä nipistele ja olo on tasaisen kylläinen.”

”Huono puoli valmennuksessa se, että täytyy ostaa uusia (pienempiä) vaatteita.”

ILMOITTAUDU TEHOSTARTTIIN

Täytä yhteydenottolomake, soita tai laita viestiä!