MUUTOS

ASIAKKAAT

Lue asiakkaiden kokemuksia muutoksesta

Muutoksen asiakkaat kertovat elämäntapamuutoksistaan.

Johanna, elämäntapamuutos 6kk

Urheiluhullun paluu
Sisälläni on aina asunut urheilija – nuorempana tuli kilpailtua aktiivisesti useammassakin lajissa. Viime syksynä havahduin siihen, ettei peilikuvani ja ennen kaikkea sisäisen olotilani vastannut enää tätä mielikuvaa itsestäni. Pienet lapset / ruuhkavuodet toki yhtenä hyvänä (teko)syynä mutta nyt oli tullut korkea aika panostaa taas itseeni, jotta jaksan pitää huolta myös muista.

Olin jo aikaisemmin käynyt satunnaisesti Tiian vetämissä jumpissa ja pitänyt hänen tyylistään tsempata ja saada ihmiset ylittämään itsensä, kuitenkin inhimillisellä otteella. Vuoden vaihteessa alkoi sitten meidän yhteinen taipaleemme elämäntapamuutoksen merkeissä. Treenien lisäksi Tiia laati minulle ruokavalion, joka etenkin alussa toimi erittäin hyvänä pohjana päivänä aterioille ja sitä tulikin luettua ahkerasti (nyt muistan sen jo ulkoa  ). Ruokavalio on erittäin monipuolinen ja vaihtoehtoja on paljon, koko perheellekin sopivia. Haastavinta itselleni on ollut ateriarytmin ylläpitäminen eli tarpeeksi usein syöminen! Nälkä ei siis ole ollut missään vaiheessa, päinvastoin. Ja mikä parasta, myös muu perhe on alkanut syömään enemmän esim. kasviksia ja hedelmiä.

Elämäntapamuutokseni on saanut siis erittäin hyvän alun ja matka jatkuu – myös yhteistyö Tiian kanssa. Lapsetkin välillä ihmettelevät kun äiti menee taas jumppaan tai jalkapalloon mutta sitä se urheiluhullun paluu teettää! Ja loppupeleissä hekin hyötyvät paljon jaksavammasta ja energisemmästä äidistä!

Inkeri, elämäntapamuutos 6kk

MUUTOS ENNEN KUIN ON LIIAN MYÖHÄISTÄ!

Olin meikeillä ja vaatteilla onnistunut ansiokkaasti peittelemään painon nousuani, mutta kunto oli heikko enkä enää meinannut pysyä toisten vauhdissa. Koska 60 rajapyykki jo lähestyi ja ajattelin tulevaa vanhuutta heikkokuntoisena, niin päätös kypsyi mielessäni: Jotain on tehtävä!

Tutustuin eri PT tarjontaan ja miellyin Tiian kotisivujen antiin. Tarjolla oli tavallisia ihmisiä eikä mitään bikini fitness-kisoihin valmennettavia tiukkakroppaisia itsensä rääkkääjiä.

Niinpä rohkaistuneena otin yhteyttä Tiian ja siitä se sitten alkoi. Kuntoni oli todella heikko eikä tarkoituksena alun perinkään ollut mikään muu kuin vain kunnon kohottaminen. Mutta Tiian ohjeilla painokin tippui samaan aikaan kun kunto koheni. Yhteistyö oli helppoa, enkä kokenut ruokavalion muutostakaan mitenkään pahana, päinvastoin! Nyt ruokavalio on jo vakiintunut, toki herkkua voi hieman välillä nauttia… Yhteistyö tulee jatkumaan vaikkakin hieman vähemmän intensiivisesti.

Koskaan ei siis ole liian myöhäistä tehdä itselleen hyvää!!!!!!!!!!!

Juha, elämäntapamuutos 6kk

Haluan kiittää sinua Tiia siitä, että sinun avulla sain uuden paremman elämän, yhteistyömme sujui erinomaisesti!

Sain syntymäpäivälahjaksi syyskuussa 2018 lapsiltani lahjakortin personal trainer -valmennukseen. Valitsin muutamasta vaihtoehdosta Tiian. Lapseni olivat huolestuneina seuranneet isänsä painonnousua ja kunnon heikentymistä. Yhteisillä lomamatkoilla en jaksanut kulkea heidän mukanaan.

Tästä kaikki alkoi, heräsin itsekin tilanteeseen, että jotain on tehtävä. Olin motivoitunut aloittamaan yhteistyön Tiian kanssa. Sain häneltä ruokaohjeet, treeniohjeita, säännölliset tapaamiset ja viikottaiset sähköpostivaihdot. Asetin tavoitteeksi 12 kg puolen vuoden jaksolle. Painoa putosi 9kg, kun en ruokaohjeita riittävästi noudattanut. Oma syy. Aiemmin liikuin satunnaisesti, en edes viikoittain. Nyt aloin liikkua ja treenata 3-6 krt / viikko.
Siitä pidin tiukasti kiinni Tiian positiivisella kannustuksella. Kuntoni on noussut tuntuvasti. Nyt jaksan tanssia hengästymättä. Liian kiristävät Marimekkopaidat sain ottaa uudelleen käyttöön. Voi sitä tunnetta :-). Innostuin kuntosalista ja kotitreeneistä, jotka olivat aivan uusia minulle. Mikä parasta kolesteroli ja sokeriarvoni olivat selvästi parantuneet, ja sain lääkäriltä kehuja. Sanoi suoraan että kunnon kohentuminen ja lähes 10% painonpudotus ovat aikaansaaneet hyvät laboratorioarvot.

Olen yrittänyt vuosikymmenten aikana pudottaa painoa painonvartioissa, Herbalifen avulla, kaupungin painonhallintaryhmissä yms. Missään en ole onnistunut, tietynlainen seuranta on puuttunut. Yhteistyö Pt Muutoksen Tiia Fagerströmin kanssa on ensimmäinen kerta, kun olen saanut konkreettisia tuloksia aikaan. Suosittelen kaikille ylipainosta ja huonosta kunnosta kärsiville yhteistyön aloittamista personal trainerin kanssa. Se auttaa pysyvän oikeanlaisen elämäntavan löytämisessä. Minä suosittelen Tiiaa, jonka kanssa jatkan hyvää yhteistyötä painonpudotuksessa ja kuntoni kohentamisessa.

Susanne, elämäntapamuutos 6 kk

“Heinäkuussa 2018 aloin pohtimaan, että mä oon 48 vuotias, äiti ja vaimo, laittanu aina kaiken mun itseni edelle ja kantanu muidenkin huolia repussani. Sitten reppu kävi niin painavaksi, että töiden jälkeen jäin sohvalle ja relasin syöden mättösafkaa. Kaikki paikat särki ja pää oli sumun peitossa. Kävin läpi koko elämäni polkua, kiemuraista ja välillä kivikkoistakin. Jostain ne Tiian nettisivut ilmesty ja ajattelin, että olisiko nyt ottaa aikaa itselleen. Siitä se lähti. Toki sain apua myös lääkityksen kautta, masennukseen ja fibromyalgiaan, jotka mulla todettiin.

Lähdin tälle retkelle uudella repulla, uudella ajatuksella ja itsekkäänä. Tämän 6 kuukauden aikana reppuni on täyttynyt asioilla, jotka ovat muuttaneet mun elämääni. En ole noudattanut tarkkaa ruokavaliota vaan olen syönyt säännöllisesti ihan normaalia kotiruokaa. Sen avulla napostelu on jäänyt. Annan itselleni luvan nauttia, jos siltä tuntuu. Liikuntaa olen aina jonkin verran harrastanut, mutta sitäkin nyt säännöllisesti. En pakolla vaan mielen piristämiseksi. Ja miten hyvältä tuntuu ekaa kertaa mun elämäni aikana olla siis läsnä kuntosalilla tai lenkillä niin, että ei ajattele muiden tarpeita. Olen oppinut luottamaan siihen, että muu perhe pärjää ilman minuakin hetken😊

Tiia on ihana ja ammattitaitoinen, kannustava ihminen, joka on vienyt mua eteenpäin tässä muutoksessa ja yli oman mukavuusalueen. Toki edelleen väitän, että sekuntien laskeminen häneltä ei onnistu😂,koska treeneissä niitä tuppasi aina tulemaan lisää. Tiian treenien jälkeen kroppa oli aina niinkuin olisi jyrän alle jäänyt, mutta siitäkin oppi nauttimaan! Haluan kiittää Tiiaa meidän yhteisestä matkasta vaikka se vielä jatkuukin. Suurimman kiitoksen annan kuitenkin itselleni. Tein valtavan henkisen työn itseni ja ajatusteni kanssa. Pitää muistaa, että ihminen on kuitenkin kokonaisuus. Elämänmuutosta ajatellessa suurin työ tehdään pääkopassa. Siellä kun ensin työskentelee, niin varmasti onnistuu.❤️”

KILOJA: -13,1kg
SENTTEJÄ: -37,5cm (mitattu vyötärön-, lantion-, rinnan-, reiden-, ja hauiksen ympärys)

Jasmiina, elämäntapamuutos 6kk

Muutos asiakasreferenssi

“Laitoin Tiialle viestiä kun halusin painonpudotuksesta pysyvämmän. Olin omatoimisesti laihduttanut pussidieetin kanssa -25kg. Halusin jatkaa edelleen painonpudotusta, ja oppia syömään terveellisesti ja silti laihtua ilman nälän tunnetta ja pelkoa siitä että lihoan taas. Valitsimme minulle puolen vuoden elämäntapamuutoksen mihin tehtiin minulle oma ruokavalio ja treeniohjelmat. Sen avulla sain painon taas laskemaan pikkuhiljaa ja senttejä myös lähtemään ja mikä parasta ruokavaliosta tuli elämäntapa minulle ja pysyvä muutos: saan syödä ruokaa, eikä tarvitse pelätä nälän tunnetta. Kuten Tiiakin totesi tästä tehdään elämäntapa ja pysyvä.

En olisi uskonut koskaan meneväni salille tai, että tekisin kotitreenejä vapaaehtoisesti ja ehkäpä myös tykkääväni Tiian rääkkitreeneistä. En ole koskaan ollut liikunnan ystävä, mutta nykyään olen. Onneksi urakka jatkuu edelleen treenien merkeissä kerran kuukaudessa, ettei tule lipsahduksia. Kiitos Tiia, että muistutat mua aina siitä mistä lähdettiin liikkeelle aikoinaan ja jaksat aina kannustaa :)”

KILOJA: -8,5kg
SENTTEJÄ: -35cm (mitattu vyötärön-, lantion-, rinnan-, reiden-, ja hauiksen ympärys)

Nina, elämäntapamuutos 6kk

Muutos asiakasreferenssi: elämäntapamuutos

“Helmikuun alussa löysin itseni tutkiskelemassa Pt Muutoksen sivuja ja mitä enemmän tutkin,niin sitä enemmän olin sitä mieltä että mun on lähetettävä spostia. Olin pitkästä aikaa löytänyt sen pienen pienen innon urheilua kohtaan, mutta koin tarvitsevani tukea ja jotakuta piiskaamaan mua eteenpäin. Joten laitoin Tiialle viestiä,ja yhteistyömme alkoi helmikuun lopussa. Oman elämäntilanteeni vuoksi olin jo väsynyt, jaksoin käydä töissä mutta vapaa-aika kului sohvalla. Ja juu, myönnän tunnesyöjä oon…
Mutta pikku hiljaa huomasin yhteistyömme edetessä kun noudatin ruokavaliota ja liikuin säännöllisesti,oma fyysinen sekä henkinen hyvinvointi kasvoi. Näiden 3kk aikana on Perniö raikunut kirosanoista, Uskelan portaat saanut mun reidet huutamaan hoosiannaa ja mitä tärkeimpänä huomaan itse että jaksan paljon paremmin! Tänään tuli 3kk yhteistyö päätökseen,ja voin sanoa,että tyytyväisenä hymäilin kun Tiia kertoi tuloksia 🙂 Kiloja tippunut hyvin,mutta ne senttimäärät hämmästyttää mua edelleen, yhteensä melkein -57cm!! Kiitos sulle Tiia rääkkitreeneistä ja siitä mahtavasta tsempistä mitä oot mulle antanut<3 Innolla ootan mitä tuo seuraava 3kk tuokin tullessaan :)”
KILOJA: -18,2 kg
SENTTEJÄ: -57 cm (mitattu vyötärön-, lantion-, rinnan-, reiden-, ja hauiksen ympärys)

Sanna, elämäntapamuutos 3kk

“Oletko valmis muutokseen? Minä olin 🙂

Joulukuu 2017 ja vaaka näyttää yli 10 kiloa ylipainoa. Tammikuussa innostuin työkaverini kannustuksesta ottamaan yhteyden personal traineriin. Sain suositukset Pt Muutos Tiia Fagerströmistä. Aloitimme yhteisen matkan helmikuussa ja nyt kolme kuukautta takana ja painoa on lähtenyt 5,8 kg sekä senttejä huimat 23,5. Tiia teki minulle henkilökohtaisen ruokaohjelman, treeniohjelman kuntosalille, kotijumppaohjeita sekä testasin myös elämäni ensimmäistä rapputreeniä.

Kiitos Tiia loistavasta kannustuksesta ja tsemppauksesta uuteen terveelliseen elämäntapaan. Matkaa on vielä jäljellä, muutama yhteinen tapaaminen kesällä, jotta varmasti pysyn oikealla tiellä :)”
KILOJA: -5,8 kg
SENTTEJÄ: -23,5 cm (mitattu vyötärön-, lantion-, rinnan-, reiden-, ja hauiksen ympärys)
 Anne, elämäntapamuutos 6kk

“Muutos oli kohdallani todellinen muutos! Loukkasin jalkani muutama vuosi sitten aika pahasti, ja siitä lähti leikkaus- ja sairastelukierre. Sen seurauksena kunto oli ihan nollassa ja paino oli kivunnut tosi ylös. Olin oikea sohvaperunan ruumiilistuma. Luulin että en koskaan enää pysty juoksemaan ja hyppimään. Juhannuksena 2017 olin istunut kolme päivää grillin vieressä ja olo oli sen mukainen. Silloin päätin että näin ei voi jatkua.

Otin yhteyttä Muutoksen Tiiaan ja alettiin tehdä töitä yhdessä oloni parantamiseksi. Ihan ensin laitettiin ruokavalio uusiksi. Ruokailut on ollut tosi helppo toteuttaa, nälkä ei ole päässyt yllättämään, hyvää terveellistä ruokaa. Välillä herkuttelen ihan huolella, mutta sitten taas seuraavana päivänä palaan ruotuun.

Liikunta alotettiin rapakuntoiselle sopivalla tavalla. Pikkuhiljaa lisättiin liikuntaa, monipuolisesti ja omien toiveideni mukaan. Miten mahtavalta tuntui ottaa ensimmäiset juoksuaskeleet! Liikunta on tullut jäädäkseen mun elämään. Syksyllä oli eka kerta kun  oli lomareissulla lenkkarit mukana! Puolessa vuodessa saatiin paljon aikaan, kiloja ja senttejä lähti paljon.

Yhteistyö jatkuu vielä Tiian kanssa. Enpä voi kylliksi kiittää Muutosta tästä muutoksesta!”

KILOJA: -20,9 kg
SENTTEJÄ: -50,5 cm (mitattu vyötärön-, lantion-, rinnan-, reiden-, ja hauiksen ympärys)

Hanna, hyvä olo äideille-ryhmä 

“Olen 36-vuotias kahden lapsen äiti. Kiloja alkoi kertymään huonon ruokavalion vuoksi eikä liikkumista ollut oikeestaan yhtään. Olisin voinut elää pizzalla ja jäätelöllä Liityin Muutoksen Hyvä olo äidille -ryhmään ja sain kipinän liikkumiseen sekä hyviä vinkkejä kunnolliseen ruokavalioon. Kilot alkoivat tippua ja ympärysmitat pienentyä, olo on myös energisempi kuin ennen. Matka jatkuu vielä, liikuntakertoja on noin neljä viikossa ja syöminen pysyy kurissa päiväkirjan avulla.”

 Elämäntapamuutos 6kk

“Miinusta kilo enemmän kuin suunniteltiin! Kuntotestin jokaiselle osa-alueelle 400-500 %:n parannus. Ruoka-aineiden ja -rytmin täydellinen muutos, kuitenkin tavallista koko perheelle sopivaa ruokailua ilman punnituksia ja erikoisjuttuja. Liikkuvat lapset saivat perässä pysyvän äidin! Nyt on virkeä ja kevyt olo.”