MUUTOS

Startti

STARTTI

 

 

Oletko ajatellut muuttaa ruokavaliosi terveellisemmäksi ja vähemmän hiilihydraatteja sisältäväksi? Treenata ja olla hyvässä kunnossa?

Jos päätämme jo nyt ettei enää jojoilua, ei enää ikuista sanontaa ”maanantaina se alkaa”. Nyt sanoista teoksi! Se alkaa juuri NYT!

Miltä kuulostaa kunnon STARTTI painonpudotukselle? Hyvältä eikö vain. Nyt siihen ei tarvitse pystyä yksin, vaan se tehdään yhdessä oikein.

Kun terveellisestä ruokavaliosta tulee elämäntapa, kieltäytymisen määrä vähenee, ehkä jopa loppuu. Ei tarvitse luopua herkuttelusta, herkkujen määrä ja laatu vain muuttuvat ihan luonnostaan sitä mukaa kuin kehosi tottuu parempaan polttoaineeseen.

Huhtikuun 16. päivä alkaa kahden kuukauden TEHOSTARTTI. Silloin aloitetaan ruokavalio, jonka olet saanut jo edeltävänä viikkona Facebook-ryhmään, jotta ehdit hyvissä ajoin hankkia ruoka-ainekset.

 

Kenelle

Sinulle ketä ei halua mutkalle vääntynyttä selkärankaa, vetelää kehoa etkä ainaista väsynyttä oloa. Vaan haluat olla terve, vahva, ryhdikäs ja energinen.

Moni tietää miten tulisi syödä, mutta et vaan saa itseäsi niskasta kiinni. Tai voit saada muutamaksi päiväksi, ennen kuin palaat taas vanhaan. Oikeasti terveellinen syöminen ei ole vaikeaa, siihen pitää vain panostaa vähän enemmän ja suunnitella ruokia etukäteen tai tehdä jopa valmiiksi pakkaseen. Nyt sinun ei tarvitse itse juurikaan suunnitella, kun saat valmiin ruokavalion.

Ryhmä sopii naisille sekä miehille, jotka haluavat tosissaan vihdoin pudottaa painoaan sen tärkeimmän eli ruokavalion avulla. Sinun tulee siis olla sitoutunut noudattamaan ruokavaliota ja pystyä syömään monipuolisesti. Sinun täytyy myös pystyä ottamaan esimerkiksi eväät töihin mukaan.

Ryhmässä terveellinen syöminen on helppoa, saat nimittäin jopa esimerkki valokuvan mitä sinun pitää syödä, jota voi itse muokkailla vaikkapa eri lihalla tai kasviksilla.

 

Toteutustapa

Suljettu Facebook-ryhmä.

 

Yhteistapaamiset

STARTTIIN kuuluu myös yhteinen nopea ja rasvaa polttava HIIT-treeni , tehokas kahvakuulatreeni sekä oman kehon painolla suoritettava treeni.  Opittuja treenejä suoritetaan sitten itsenäisesti kotona. Joka lauantai aamu ilmoitat myös painosi minulle yksityisesti.

Yhteiset treenit ovat lauantai aamuisin 21.4. / 28.4. / 19.5. / 9.6. klo 10.30-11.30. ulkona (tarkempi paikka ilmoitetaan erikseen).

 

Mitä STARTTI maksaa?

Hinta yhteisillä treeneillä vain 49 € /kk, yht. 98 €.

Voit ostaa valmennuksen myös ilman yhteisiä treenejä, jolloin hinta 39 € / kk, yht. 78 €.

Älä enää mieti, vaan ilmoittaudu mukaan!

 

Kaikki hinnat sisältävät alv:n, ryhmät & jumpat 10% ja yksilövalmennukset 24%. Kuntosalimaksut eivät sisälly hintoihin. Smartum ja ePassi kelpaavat maksuvälineenä.