MUUTOS

RAVINTO-OHJAUS

Ravinto-ohjaus ja ruokavalio

Ruoka on tärkeässä osassa liikuntaan, laihdutukseen ja kehonmuokkaukseen liittyvien tavoitteiden saavuttamisessa. Kehittyäkseen on syötävä säännöllisesti ja oikein. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun tarvitsisi hampaat irvessä syödä inhoamiasi ruokia. Ravinto-ohjauksen ja ruokavalion tavoitteena on löytää sinulle sopivat vaihtoehdot – ilman stressiä ja ruoka-aineiden punnituksia.

 

Ravinto-ohjaus

Ravinto-ohjauksen tavoitteena on löytää juuri sinulle sopivat ravintotottumukset ilman tarkasti noudatettavaa ruokavaliota. Saat ravinto-ohjauksen alussa täytettäväksesi ravintopäiväkirjan, johon kirjaat 3-5 päivän ajan kaikki syömäsi ruoat. Päiväkirjan pohjalta kartoitamme tämänhetkisen ravitsemuksesi ja lähdemme tekemään siihen muutoksia. Ravinto-ohjaukseen kuuluu eri ruoka-ateria vaihtoehtoja!

Käymme ravinto-ohjauksessa läpi mm. seuraavia asioita:

  • Ruokavalion ongelmakohdat
  • Millainen on hyvä ja energiaa antava ravinto
  • Ruokavalion merkitystä sairauksien ennaltaehkäisyssä / hoidossa
  • Ravitsemuksen merkitystä jaksamiseen ja liikuntaan

Valitse pelkkä ravinto-ohjaus tai seurantatapaamisen sisältävä kokonaispaketti!

Seurannassa tehdään kartoituksen lisäksi, arviointi ja ohjeistus jatkoa varten.

  • Ravinto-ohjaus 1 h + seuranta 1 h 119 €
  • Ravinto-ohjaus 1 h 79 €

 

Ruokavalio

Haluatko tavoitteitasi tukevan ruokavalion kerralla kuntoon?

Ruokavalio on helppo vaihtoehto sinulle, joka haluat ravinto-ohjauksen sijaan selkeät ohjeet tavoitteiden saavuttamiseksi. Ruokavaliolla saat ravitsemuksesi kerralla kuntoon. Otan ruokavaliota tehdessäni huomioon mahdolliset erityisruokavaliot, allergiat sekä inhokkiruokasi. Teen ruokavaliostasi sellaisen, mitä noudatat hyvillä mielin ilman stressiä. Noudattaaksesi ruokavaliota et tarvitse talousvaakaa tai laskinta – oma kämmen ja maalaisjärki riittävät!

Alussa täytät 3-5 päivän ajan ravintopäiväkirjaa, johon merkitset kaikki syömäsi ruoat. Kartoituksen jälkeen saat sähköpostitse yksilöllisen ruokavaliosi. Kahden viikon kuluttua ruokavalion aloittamisesta soitellaan tai meilataan siitä, miten ruokavalio on alkanut toimimaan.

Ruokavalio ei vaadi tapaamista.

69 €

 

Kaikki hinnat sisältävät alv:n, ryhmät & jumpat 10% ja yksilövalmennukset 24%. Smartum ja ePassi kelpaavat maksuvälineenä.