MUUTOS

JUMPAT

Osallistu personal trainerin ohjaamiin jumppiin Perniössä

Älä jää sohvalle, vaan tule mukaan Perniössä pidettäviin jumppiin! Jumppien vaativuutta on helppo säädellä itselleen sopivaksi, joten tunnit sopivat kaikenkuntoisille.

Ota rohkeasti yhteyttä pt.muutos@gmail.com jos sinulle tulee jotain kysyttävää!


Kesäkuun kuulatreenit!

Treenit ovat keskiviikkoisin alkaen 6.6. klo 18.30-19.30 Perniössä Laurin leikkipuiston vieressä olevalla nurmikentällä.

Treenit sopivat kaikenkuntoisille naisillesekä miehille. Mukaan tarvitset alustan, kahvakuulan sekä vesipullon. Katsotaan sitten jatketaanko treenejä vielä läpi heinäkuun.

Hinta 5€/kerta, ei ennakkoilmoittautumisia.

 


Syksyn 2018 jumpat

Kroppa voimakkaaksi (KV)

KV on treeni, joka suoritetaan oman kehon painolla. Treenissä keskitytään kehittämään omaa kroppaa voimakkaaksi ja liikkuvaksi. Tehdään erilaisia nopeita, tehokkaita ja hapottavia treenejä, joissa poltat myös rasvaa eli hikeä valuu. Tunti on tehokas, mutta pystyt säätelemään kevyemmän version tekemällä aluksi vaikka joka toisen toiston. Aloitamme hieman helpommasta ja edetään raskaampaan. Mukaan tarvitset vain hikipyyhkeen sekä vesipullon. Halutessasi voit ottaa oman alustan, mutta paikan päältä löytyy myös.

Ilmoittaudu mukaan!

Aika ja paikka:
Maanantaisin 20.8. – 29.10. (10 kertaa) klo 18.30 – 19.30 Fysikassa.
Treenejä ei ole syyslomaviikolla.
Hinta 64€

 

Äijäkuula

Miesten oma kahvakuulatunti on taas täällä!

Treenit koostuvat lämmittelystä, tekniikkaharjoitteista, liikepattereista sekä venytyksistä. Tunti on tehokas, mutta ei sisällä askelsarjoja tai koreografiaa. Sopii kaikenkuntoisille miehille, sillä aloitamme tunnin perusliikkeistä. Mitään kokemusta kahvakuulastreeneistä ei siis tarvitse olla. Mukaan tarvitset kahvakuulan, hikipyyhkeen sekä vesipullon.

Ilmoittaudu mukaan!

Aika ja paikka:
Tiistaisin 14.8. – 23.10. (10 kertaa) klo 19.00 – 20.00 Fysikassa.
Treenejä ei ole syyslomaviikolla.
Hinta 64€

 

Kahvakuula

Kahvakuulatreenit koostuvat lämmittelystä, tekniikkaharjoitteista, liikepattereista sekä venytyksistä. Tunti on tehokas, mutta se ei sisällä askelsarjoja tai koreografiaa. Sopii naisille sekä miehille, joilla ovat jo perusliikkeet hallussa. Mukaan tarvitset kahvakuulan sekä vesipullon.

Ilmoittaudu mukaan!

Aika ja paikka:
Keskiviikkoisin 15.8. – 24.10. (10 kertaa) klo 18.30 – 19.30 Fysikassa.
Treenejä ei ole syyslomaviikolla.
Hinta 64 €

 

Kuntopiiri, TÄYNNÄ

Helppoa, tehokasta ja monipuolista kuntopiirijumppaa. Liikkeitä toistetaan 45-60 sekunnin ajan, levätään ja aloitetaan alusta. Vastuksena oman kehon paino, erilaisia painoja sekä laitteita. Kuntopiiri sopii kaikenkuntoisille, koska vaativuutta on helppo itse säädellä.

Mukaan tarvitset vesipullon sekä hikipyyhkeen.

Aika ja paikka:
Sunnuntaisin 19.8. – 28.10. (10 kertaa) klo 18.00 – 19.00 Fysikassa
Treenejä ei ole syyslomaviikolla.
Hinta 64 €

 

Kaikki hinnat sisältävät alv:n, ryhmät & jumpat 10% ja yksilövalmennukset 24%. Smartum ja ePassi kelpaavat maksuvälineenä.