MUUTOS

JUMPAT

Osallistu personal trainerin ohjaamiin jumppiin Perniössä

Älä jää sohvalle, vaan tule mukaan Perniössä pidettäviin jumppiin! Jumppien vaativuutta on helppo säädellä itselleen sopivaksi, joten tunnit sopivat kaikenkuntoisille.

Ota rohkeasti yhteyttä pt.muutos@gmail.com jos sinulle tulee jotain kysyttävää!


Kroppa voimakkaaksi (KV)

KV on treeni, joka suoritetaan oman kehon painolla. Treenissä keskitytään kehittämään omaa kroppaa voimakkaaksi ja liikkuvaksi. Tehdään erilaisia nopeita, tehokkaita ja hapottavia treenejä, joissa poltat myös rasvaa eli hikeä valuu.

Tunti on tehokas, mutta pystyt säätelemään kevyemmän version tekemällä aluksi vaikka joka toisen toiston. Aloitamme hieman helpommasta ja edetään raskaampaan.

Liikkeet ovat myös helppo tehdä kotona tai vaikkapa matkalla, koska mitään välineitä emme tarvitse.

Mukaan tarvitset vain hikipyyhkeen sekä vesipullon. Halutessasi voit ottaa oman alustan, mutta paikan päältä löytyy myös.

Ilmoittaudu mukaan!

Aika ja paikka:
Maanantaisin 8.1. – 12.3. (10 kertaa) klo 18.30 – 19.15 Fysikassa
Hinta 62 €

 

Kahvakuula

Suosittu kahvakuulatreeni sisällä jatkuu taas!

Tunti koostuu lämmittelystä, tekniikkaharjoitteista, liikepattereista sekä venytyksistä. Tunti on tehokas, mutta se ei sisällä askelsarjoja tai koreografiaa. Mukaan tarvitset kahvakuulan sekä vesipullon.

Ilmoittaudu mukaan! Vain muutama paikka vapaana.

Aika ja paikka:
Keskiviikkoisin 3.1. – 7.3. (10 kertaa) klo 18.30 – 19.30 Fysikassa
Hinta 62 €

 

Kuntopiiri

Helppoa, tehokasta ja monipuolista kuntopiirijumppaa. Liikkeitä toistetaan 45-60 sekunnin ajan, levätään ja aloitetaan alusta. Vastuksena oman kehon paino sekä erilaisia painoja. Kuntopiiri sopii kaikenkuntoisille, koska vaativuutta on helppo itse säädellä.

Mukaan tarvitset vesipullon sekä hikipyyhkeen.

Aika ja paikka:
Sunnuntaisin 7.1. – 11.3. (10 kertaa) klo 18.00 – 19.00 Fysikassa
Hinta 62 €. Kuntopiiri on täynnä.

 

Ilmoittautuminen on sitova!

 

Kaikki hinnat sisältävät alv:n, ryhmät & jumpat 10% ja yksilövalmennukset 24%. Smartum ja ePassi kelpaavat maksuvälineenä.